RelaX in Jijona... één met de natuur

Back to Basic... kan zo bijzonder zijn...

Home

Wie zijn wij...

        ¡ HOLA !

 

Als je in een giga hotel aan de Costa Blanca verblijft, is het wellicht minder belangrijk wie jouw host is. Maar in zo’n knus en kleinschalig gebeuren als Finca Les Coves, is het wel fijn om te weten bij wie je vakantie komt vieren. Daarom zullen wij onszelf even kort elevator pitchen.

 

Vrienden zouden ons waarschijnlijk omschrijven als een stel dat wel houdt van een feestje. Bon vivants in de puurste zin van het woord. Zo hebben we elkaar ook ontmoet, om zes uur ‘s ochtends toen we ergens in een club het leven stonden te vieren. In Rotterdam, want daar komen we allebei vandaan. Cees is er geboren en Anna voornamelijk getogen. Altijd omringd door een hele groep vrienden. Voor wie we met liefde etentjes en borrels organiseerden. Want hoe meer zielen hoe meer vreugde!

 

Ons rijke horeca-verleden zal je dan ook niet verbazen. Anna heeft tijdens haar studie altijd gewerkt in restaurants. Toch verruilde ze biertjes tappen en stampvolle terrassen voor een carrière in online marketing. Toen Cees zijn eerste baan in de horeca kreeg, had hij nooit verwacht zo lang te blijven plakken, but it grew on him! Later verruilde hij het tappen van biertjes voor kennis over chique wijnen en eindeloos veel gin&tonics. Life was good… Maar toch ontbrak er iets. De sparkle miste!

 

Toen we in september 2017 trouwden in Frankrijk (bij de B&B van Cees z’n moeder), wisten we het ineens: dit leventje zou ons ook wel passen. Toen Finca Les Coves op ons pad kwam was het meteen raak; sparkles, vlinders, geluksmomentjes, de hele shebang. Alle dingen die we leuk vinden en waar we goed in zijn kwamen samen in het runnen van dit paradijsje. We hebben niet lang getwijfeld en zijn met de hele beestenboel (twee poezen en hond) naar Jijona vertrokken. Intens spannend, maar ook nogal awesome!

 

Dus: wil je keihard chillen middenin de natuur,

aan het zwembad met een ijskoude mojito in je hand?

We will make it happen!

 

Hasta pronto guapos!